晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Vi har som mål at gøre det muligt for dig at betjene dig selv 24 timer i døgnet alle ugens syv dage.

Denne hjemmeside er din indgang til de informationer, services og selvbetjeningsløsninger, som Greve Kommune tilbyder.

Hjemmesiden er målrettet borgere og virksomheder, der bor i Greve Kommune, eller ønsker at flytte til kommunen. 

Informationer

Artikelsiderne på hjemmesiden bliver løbende vedligeholdt af et decentralt hold webredaktører, som sidder i de centre, der har den rette viden og kompetencer på deres områder.

Informationerne på siderne opdateres så hurtigt, det er muligt inden for de givne ressourcer, som hver enkelt webredaktør har til rådighed.

Hvis du har kommentarer eller rettelser til en side, skal du kontakte den ansvarlige for siden. Alle sider på hjemmesiden har tilknyttet kontaktoplysninger til den person, center eller institution, som sidder inde på mere viden omkring sidens indhold.

Greve Kommune tager forbehold for, at informationer på hjemmesiden ikke altid stemmer overens med de gældende love og regler, som kommunen er underlagt. I de tilfælde er det altid de gældende love og regler, som gør sig gældende.

Services

Hjemmesiden tilbyder dig flere services, som du kan benytte til at holde dig orienteret omkring indholdet på hjemmesiden. Det er blandt andet muligheden for at abonnere på dagsordener og referater.

Der bliver løbende udviklet nye og bedre services på hjemmesiden.

Selvbetjeningsløsninger

Greve Kommune tilbyder dig mange selvbetjeningsløsninger, som du kan benytte dig af 24 timer i døgnet i ro og fred, når du har tid. Du slipper dermed for at skulle møde op eller ringe til Kommunen.

Der bliver løbende udviklet nye og bedre selvbetjeningsløsninger på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til den information, du finder på hjemmesiden, skal du kontakte den ansvarlige for den pågældende side. Alle sider på hjemmesiden har tilknyttet kontaktoplysninger til den person, center eller institution, som sidder inde på mere viden omkring sidens indhold.

Teknikken bag hjemmesiden

Greve Kommunes hjemmeside er lavet i Content Management Systemet Umbraco. 

Hjemmesidens selvbetjeningsløsninger er næsten alle udviklet eksternt og indkøbt via fællesoffentlige tiltag.

W3C-standarder

For at gøre zjsihe.com tilgængelig for alle, overholder hjemmesiden de tekniske standarder for henholdsvis xhtml 1.0 og css 2.0. Desuden overholder hjemmesiden WCAG 1.0 standarden (WAI-A), der skal sikre tilgængelige hjemmesider for handicappede.

Disse standarder formuleres af W3C, der er et organ, som søger at standardisere teknologi for at sikre den optimale brug af blandt andet internettet for alle.

Skulle du mod forventning finde en side, der ikke overholder standarderne, kan du kontakte webmaster via sidens kontaktoplysninger.