晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Loven stor

Kontakt

Tandreguleringen
Dønnergårds Allé 221
2670 Greve
Tlf.43 97 33 33

Tandretning er en integreret del af Tandplejens tilbud til de unge. Tilbuddet skal opfylde Lov om tandpleje som tolkes af Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen.

Tandstillingsfejl

Tandplejen hverken kan eller skal tilbyde behandling på alle tandstillingsafvigelser, det betyder at ca. 25% af de unge får tilbuddet.

  • Det er fastlagt ved lov, hvilke typer tandstillingsfejl, vi kan tilbyde at rette.
  • Vi tilbyder behandling af de tandstillingsfejl, der på længere sigt har betydning for børnenes bid og funktion.
  • Vi kan ikke tilbyde at rette tandstillingsfejl, der ikke har betydning for tandsættets eller børnenes normale funktion.

Eksempler på tandstillinger der tilbydes reguleret:

Billede af skæve tænder der tilbydes tandregulering

Billede af tænder tilbydes der også tandregulering

Tandstillingsproblemer og behandlingsmuligheder

Tandplejen følger tandstillingens udvikling på de unge og indkalder de unge og deres forældre til en grundig orientering om tandstillingsproblemer og behandlingsmuligheder, i de tilfælde, hvor det er nødvendigt.

Denne orientering sker på det gunstigste tidspunkt for påbegyndelse af evt. tandretningsbehandling. Forældrene og de unge tager efter samtalen stilling til, om tandretning ønskes.

Tilbud gives kun én gang

Man kan ikke senere rejse krav om behandling, hvis man siger NEJ til tilbuddet om tandregulering på dette tidspunkt. Fordi behandlingen kan i mellemtiden have udviklet sig til en større behandling.

Store krav til de unge

Tandretningsbehandlinger er ofte langvarige og stiller store krav til de unges aktive samarbejde. Læs mere om krav og forventninger inden du går i gang med en tandreguleringsbehandling.

Mindre tilbagefald

Efter endt behandling, er der ofte et vist, mindre tilbagefald mod udgangs-punktet. Dette skyldes, at de fleste tandstillingsafvigelser er forårsaget af arvelige forhold.