晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

IMG 0413

 

 

Velkommen til dig som er udlånt til os!

 

Er du sundhedsfaglig så se Introduktion her.

 

Denne side er for dig, der er indkaldt til at arbejde i Center for Sundhed & Pleje i forbindelse med Corona nødberedskabet.

På siden finder du introduktion, som det er nødvendigt at du kender til, inden du starter hos os.

 

”Jeg er dybt taknemmelig for, at du har mod på at give en hånd med her hos os i Center for Sundhed & Pleje. Vi skal sammen sikre, at alle borgere og medarbejdere på vores enheder kommer sikkert og trygt gennem corona-krisen.”

Camilla Meyer, Chef for det nære sundhedsvæsen, Center for Sundhed & Pleje

 

I Center for Sundhed & Pleje er kvaliteten af vores indsatser og borgernes sikkerhed meget vigtige faktorer i dagligdagen. Vi har derfor nogle mindstekrav til din viden om hygiejne, brandsikkerhed, førstehjælp mm., som du skal kende inden du starter hos os.

Vi har samlet to e-learningsprogrammer og flere små film, der tilsammen introducerer dig til de vigtigste områder 

 

Introduktion til hygiejne

er et to timers e-kursus.

En af de vigtigste måder at undgå at de ældre bliver syge, er ved at sikre en god hygiejne i hverdagen. Det handler både om håndhygiejne, uniformshygiejne, køkkenhygiejne og rækkefølgen af de opgaver vi udfører.

Der er store krav til hygiejnen overalt i sundhedsvæsenet. Vi vil derfor bede dig tage dette e-learningskursus inden du starter hos os.

Hvis du skal i uniform, er det ikke tilladt at bære ure, ringe eller smykker på arme og hænder. Negle skal være kortklippede og uden neglelak. Langt hår (fra skuldre og ned) skal være sat op. Hovedtørklæde er tilladt, og kan udleveres som en del af uniformen. Har du sår på hænder og arme skal du aftale med den lokale leder hvad du skal gøre.

Tre små film, der kan supplere din viden om hygiejne.

 

Introduktion til brandsikkerhed

er et 40 minutters e-kursus, som alle medarbejdere skal gennemføre en gang om året. På hjemmesiden skal du først vælge ”Greve Kommune”, herefter vælger på kurset for ”Plejehjem”.

Der er mulighed for at tage en test i sidste del af e-learning programmet. Testen skal ikke afleveres, men er din egen kontrol af, at du har fået tilstrækkelig viden om brandsikkerhed. Husk at slå lyden til på computeren/tablet.

Når du møder hos os, skal du orientere dig om hvad du skal gøre ved en brandalarm, hvor brandslukningsudstyr og flugtveje er placeret.

 

Introduktion til førstehjælp

Vi forventer ikke, at du kommer til at deltage i situationer med genoplivning. Vi vil alligevel gerne have, at du ved hvor hjertestarteren er placeret. Særligt hvis du skal arbejde på et plejecenter, så kan du hente den, hvis det bliver nødvendigt. Du skal også kunne vente på ambulancen ved indgangen og vise ambulanceredderne hen til borgeren.

 

Introduktion til værnemidler

Det er vigtigt at forebygge smittespredning mellem borger og personale og omvendt. Hos borgere med mistanke om- eller påvist COVID-19 eller andre smittetilstande anvender vi værnemidler. Det kan være handsker, plast forklæde,  beskyttelseskittel, maske, mundbind, beskyttelsesbriller og visir. Værnemidler kan også være gule plastsække til risikoaffald, smelteposer til vasketøj, eller særlige rengøringsmidler.

Vi har helt opdaterede procedurer på, hvornår og hvordan vi anvender værnemidler.

 

Introduktion til lejring og forflytningsteknikker

I Center for Sundhed & Pleje passer vi på hinanden. Vi har samlet en række film om lejring og forflytningsteknikker, som er vigtige for at forebygge arbejdsskader ved tunge løft.

Du vil i praksis opleve at teknikkerne varierer lidt, afhængigt af, hvor meget borgeren selv kan hjælp til.

 

Opgaver, som du kan forvente at deltage i.

Du vil modtage en kort oplæring og vejledning af kyndigt faglært personale. Det er altid en faglært der har ansvaret for at uddelegere opgaver. Du vil kunne fungere som 2. person ved opgaver, hvor der kræves 2 personer.

Opgaver

 • Tilberede/anrette/varme både morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Tilberede mellemmåltider/drikkevarer.
 • Støtte borgere i at spise og drikke - eksempelvis hvor der er brug for guidning
 • Rydde af efter måltider, fjerne skrald og let oprydning.
 • Tøjvask.
 • Rengøring.
 • Skrive indkøbsseddel og bestille varer.
 • Tryghedsbesøg.
 • Skift af sengetøj.
 • Eventuel ledsagelse til gåtur- hvis det er visiteret via klippekortsordningen.

Efter en særlig oplæring

 • Være 2. person ved opgaver, der skal være to om at udføre herunder de mere komplekse borgerforløb. Fx sengebade, lejringer m.m.

 

Har du en sundhedsuddannelse

Ovenstående gælder for faggrupper ansat uden for Sundhed & Pleje. Hvis du er tidligere ergoterapeut, Social- og sundhedsassistent, sygeplejersker eller lign., så er det selvfølgelig en anden sag. Så vil du blive oplært, og derefter få opgaver inden for dit faglige kompetencefelt.

 

Hvis du er gravid

Hvis du er gravid gælder der særlige regler om omplacering og hjemmearbejde.

 

Hvis du får symptomer på Corona smitte

Hvis du får symptomer på Coronavirus skal du tage hjem og informere din midlertidige leder i Sundhed & Pleje via telefon. Vi kan i Sundhed & Pleje henvise dig direkte til test for Coronavirus for at afklare om du er smittet.