晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Beskyttet art.jpg

Kontakt

Natur og Miljø
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 94 48
natmil@zjsihe.com

Strandparken er et kunstigt skabt natur- og friluftsområde, som dækker kysten fra Avedøre Holme i nord til Spurvestien ved Hundige Strand i syd. Udover at byde på gode betingelser for rekreative udfoldelser og naturoplevelser, fungerer Strandparken som beskyttelse mod oversvømmelse fra havet. Det første forslag om et nyt strandområde blev fremsat i 1936 inspireret af sandpumpningen ved Bellevue Strandbad. Inddæmning og oppumpning af sand fandt sted 1977-79, og parken blev indviet i 1980.

Strandparken har et stort potentiale for udvikling af kultur- og fritidsaktiviteter for både interessentkommunernes borgere og borgerne i hovedstaden. Som medlem af interessentskabet kan Greve Kommune præge udviklingen af det 7 km lange kystområde fra Avedøre Holme til Olsbækken i sammenhæng med Greve Kommunes egen 8 km lange kystlinje til Mosede Fort og videre syd på til Solrød.

Strandparken er et interessentskab, som ledes af en bestyrelse på 5 medlemmer - 1 fra hver af interessentkommunerne; Hvidovre, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj og Greve. Administrationen varetages af Ishøj Kommune.

Strandparken I/S har til formål at drive og vedligeholde de rekreative anlæg og kystbeskyttelsesanlæggene.

Til driften af Strandparken betaler kommunerne årligt et tilskud på ca. 10 mio. kr. Greve Kommunes andel er 20% = 2 mio. kr. 

Du kan læse mere på Strandparkens hjemmeside.