晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Topbillede_10k

Kontakt

Jacob Nørskov
Rådhusholmen 14
2670 Greve
Tlf.60518196
jano@zjsihe.com

Åbent hus i Greve 10. klasse

Dato publiceres senere.

Hvorfor?

Det rigtige valg. Det er vigtigt for os, at du vælger rigtigt i forhold til hvad du skal efter sommerferien. Har du brug for et år i 10. klasse eller skal du starte på en ungdomsuddannelse? Kom til åbent hus hos os og bliv klogere på om vores tilbud er noget for dig.

 

Det faglige:

10. klasse i Greve tilbyder undervisning af høj faglig karakter, som tager udgangspunkt i din faglighed. Vi har meget stor succes med at højne vores eleveres faglige standpunkt uanset hvad deres udgangspunkt er fra starten. Vores undervisning bliver tilpasset efter, hvad du gerne vil efter et år hos os, og hvis du nu ikke ved hvad du skal efter et år i 10. klasse, så finder vi ud af det i løbet af året sammen med vores UU-vejledere.

 

Du vælger:

Hos os er du selv med til at vælge hvordan dit skema skal se ud og hvad det skal indeholde. Du skal have mindst 28 lektioner om ugen. 20 af lektionerne er obligatoriske og indeholder dansk, engelsk, matematik og samfundsfag. De øvrige lektioner vælger du selv ud fra vores store vifte af valgfag. Så kan du bruge tiden på noget der giver mening for dig og har din interesse. Herudover har vi ture, oplevelser, events og projekter, som er med til at gøre din oplevelse hos os god og spændende.

 

Det sociale:

Greve 10. klasse er stor nok til at du kan få det rigtig godt sammen med de andre elever og finde nogle gode nye kammerater. Til gengæld er Greve 10. klasse ikke større, så hos os kan du ikke blive væk. Vores elever har en meget tæt relation til vores lærere og til skoleleder. Hvis du er glad, sur, ked af det eller bare lige skal sige noget, så er vi lige der. Du skal ikke ud og finde os.

 

Det bedste skoleår:

Hvis Greve 10. klasse er det rigtige valg for dig, så lover vi dig til gengæld det bedste skoleår, du har haft indtil nu.

 

Med Venlig Hilsen

Jacob Nørskov

Leder af Greve 10. klasse