晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Læs her om folkeskoler i Greve Kommune, skolestart i 0. klasse, skolegang i en anden kommune og specialtilbud.

Som forælder har du pligt til at sørge for, at dit barn bliver undervist. Men du kan selv vælge, om du vil indskrive dit barn i

  • en folkeskole
  • en privatskole
  • eller om du vil sørge for hjemmeundervisning

Folkeskoler i Greve Kommune
Kommunen er opdelt i 9 skoledistrikter med en skole i hvert distrikt. Dit barn har krav på at blive optaget i distriktsskolen, men det er også muligt at få barnet optaget i en af kommunens andre skoler, hvis der er plads.

De 9 skoledistrikter er gældende for nuværende 0. - 9. klasse. Der tages forbehold for justeringer i skole­distrik­terne for kommende skoleår. Den nævnte distriktsskole vil derfor kun være vejledende for kommende skolebørn.

Hvis du lige er flyttet til kommunen, og dit barn allerede har gået i skole i en anden kommune, skal du henvende dig direkte på distriktsskolen, hvor indmeldelsen foregår uanset hvilket klassetrin, der er tale om.

Nuværende skoledistrikt – klik her: Find din skole

Ny procedure gældende fra indskrivning til skolestart i skoleåret 2020/21
Byrådet har besluttet, at skoledistrikterne i forbindelse med indskrivning til 0. klasse gøres flydende, således at man efter endt indskrivning kan justere i skoledistrikterne for at sikre, at der så vidt muligt optages 25 elever i hver klasse i de justerede skoledistrikter, og at der som minimum bliver 22 elever i hver klasse.

Forslaget var en del af budgetforhandlinger i 2019 og blev vedtaget af Byrådet den 4. november 2019. Beslutningen gælder fra indskrivning til skoleåret 2020/21.

Ny mulighed for angivelse af skoleønske
Samtidig med en mere jævn fordeling henover kommunen ønsker man også, at fordelingen så vidt muligt skal tage hensyn til forældrenes ønsker om skole. Derfor bliver det nu muligt for forældrene at anføre tre skoleønsker i prioriteret rækkefølge.

Skolestart i 0.kl.
Dit barn vil automatisk blive tilbudt optagelse i folkeskolen. Greve Kommune sender materiale om skolestart ud, når det er tid til indskrivning. Indskrivningen foregår i efteråret hvert år med skolestart i august året efter. Der tages forbehold for ændringer i skoledistrikterne efter endt indskriv­ning til 0. klasse.

Du kan læse mere ved at klikke på Skolestart i 0.kl.

Skolegang i en anden kommune
Du kan frit søge optagelse i alle folkeskoler, også i andre kommuner, men der kan gives afslag på optagelse, hvis der ikke er plads i klasserne. Er du flyttet, kan dit barn blive gående i sin skole, hvis du ønsker det.

Hvis dit barn optages/bliver gående i en anden skole end distriktsskolen, skal du selv sørge for transport.

Specialtilbud
Hvis dit barn skal have undervisning i et specialtilbud, begrænses det frie valg af, om der er et relevant tilbud på den ønskede skole, og om der er plads i ordningen.

Privatskole
Du kan også vælge at indskrive dit barn i en privatskole.
Du skal stadig meddele kommunen dit skolevalg – enten i forbindelse med indskrivning til 0. klasse, eller hvis du er flyttet til kommunen, skal henvendelse ske til Dagtilbud og Skoler.