晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Topbillede2

Kontakt

Mette Hvidmose
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 96 07/51 52 48 30

KFI-puljen - hvem, hvad og hvordan

KFI-puljen kan yde tidsbegrænsede tilskud til

  • aktiviteter og initiativer, der har til formål at rumme, fastholde og engagere børn og unge, der er i fare for at blive marginaliserede eller udvikle et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster
  • aktiviteter og initiativer, der har til formål at udvikle sociale og personlige kompetencer, skabe netværk og fremme trivslen hos børn og unge, der er i fare for at blive marginaliserede eller udvikle et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster
  • kriminalitetsforebyggende aktiviteter indenfor diverse netværk med fokus på misbrug, festkultur, mobning, fællesskab, vold, tyveri mv. for børn og unge
  • initiativer rettet mod forældre og andre voksne med henblik på at øge ansvarligheden og kompetencerne til at håndtere festkulturer, misbrug, kriminalitet, mobning mm.

Skoler, institutioner, foreninger og enkeltpersoner i Greve Kommune kan løbende søge om tilskud til kriminalitetsforebyggende initiativer.

Der ansøges i god tid inden afholdelse af arrangementet. Ansøgninger, der indgives efter arrangementet, imødekommes normalt ikke.

Der skal benyttes særskilt ansøgningsskema, som du kan downloade via linket i højre side. Har du spørgsmål til skemaet, kan du kontakte Mette Hvidemose på tlf. 43 97 96 07.

Ansøgningerne behandles løbende, men ansøgninger over 10.000 kr. skal behandles af KFI-Styregruppen, som mødes ca. hver anden måned.

Ansøgningen sendes til:

Den Kriminalitetsforebyggende Indsats, Center for Børn & Familier, Rådhusholmen 10, 2670 Greve, Att.: KFI-Koordinator Mette Hvidemose.

Efter afviklingen af en støttet aktivitet indsendes en kort evaluering og opfølgning til koordinatoren.