晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Her kan du se lidt om regler for, hvordan du skriver dit barn op.

Længere svartider fra Pladsanvisningen og lukkede telefoner fredage

Alle må forvente længere svarfrist fra Pladsanvisningen i den kommende periode.

Frem til 1. juni må der desværre forventes en svarfrist på op til 7 arbejdsdage. Henvendelserne vil selvfølgelig blive besvaret hurtigst muligt.

Dertil kan der også i den kommende tid være tidspunkter, hvor oplæring i det nye system indebærer, at vi er nødt til at lukke telefonen noget af dagen.

Vi håber, at vi efter 1. juni er kommet på forkant med opgaver igen og kan gå tilbage til vores normale noget kortere svartider.

 

I Greve Kommune er der pasningsgaranti på 0-6 års området. Alderssvarende tilbud gives i enten dagpleje (0-2 år), vuggestue (0-2 år), børnehave (3-6 år) eller integreret institution (0-6 år). Derudover ydes tilskud til privat pasning. Det er desuden muligt at vælge pasningstilbud i en anden kommune, selvom man er bosat i Greve Kommune.

Når du skal skrive dit barn op til institution eller dagpleje, er det vigtigt, at du forud kender til de regler, som anvendes i Greve Kommune (se linket til optagelsesregler i højre side).

Mange gode institutioner og dagplejere

Det er også vigtigt, at du kender til de mange gode institutioner og dagplejemuligheder der er, så du ikke kun sigter mod en bestemt institution. Den forventning kan vi nemlig ikke altid leve op til.

Skriv selv dit barn op via nettet

Når du har fundet den eller de institutioner og dagplejere, som du vil skrives op til, kan du gøre det via selvbetjeningsløsningen i menuen til højre.