晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Billede2_Topbillede

Velkommen til den kommunale dagpleje

I Greve kommunes dagpleje er vi 52 dagplejere og en distriktsleder, som dagligt gør vores ypperste for de ca. 160 dagplejebørn, der er mellem ti måneder og tre år gamle.

Kommunen har 5 dagplejere ansat til at passe børn med særlige behov – kaldet ”skærmet tilbud” og 22 dagplejere, som er certificeret idrætsdagplejere samt 3 dagplejepædagoger.

De fleste dagplejere modtager fast fire børn dagligt, i deres eget hjem, og derudover er der plads til et gæstebarn, når der er behov for det.

Ca. 1/3 af dagplejerne er ansat som gæstedagplejere, de har kun tre børn indskrevet ad gangen, så her er der en ekstra ledig plads til gæstebørn.

I lokalmiljøet genkender du os på barnevognsskiltet: ”Greve dagpleje – et trygt sted at være”.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde jeres barn i Greve dagpleje, kan du læse videre på BørneIntra.På tur med dagplejen 


Kunne du tænke dig at blive dagplejer?
Henriette Grøn fra Hundige er vild med sit job. Egentlig er Henriette kontoruddannet, men arbejder i dag som dagplejer i Greve Kommune. Der er ikke to dage der er ens, og hun nyder den frihed, der følger med jobbet. Lige nu mangler Henriette nye kolleger til at passe Greves guldklumper, vil du med på holdet?