晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Hvilke oplysninger har kommunen registreret på din bolig? Skal du købe eller sælge fast ejendom?

Bygnings- og boligregistret (BBR) er et landsdækkende register med systematiske oplysninger om bygnings- og boligforhold på landets ejendomme. Registret blev oprettet i 1976 og har for eksempel oplysninger om antallet af bygninger på ejendommen, spildevandsforhold, om du har olietank og lignende.

Hvad bruges BBR til?

Kommunen bruger primært BBR i forbindelse med konkret sagsbehandling, for eksempel byggesagsbehandling og ved beregning af for eksempel vandafgifter og kloakbidrag. BBR anvendes derudover i forbindelse med kommunernes ejendomsvurdering samt ved andre analyser og planlægningsopgaver.

Hvor kan jeg få BBR-oplysninger?

Du kan få vist, hvilke oplysninger der er registreret i BBR, samt vurdering på din ejendom på:

Hvis du ønsker en officiel udskrift af BBR påtegnet af Greve Kommune, skal du henvende dig i Borgerservice. En udskrift koster 70 kroner og skal ved bestilling indbetales til Greve Kommune:

Registreringsnummer 3191
Kontonummer 3191110226.

Ved bankoverførsel skrives "Borgerservice, BBR (og den pågældende adresse)".

Husk at melde ændringer til BBR

Har du foretaget ændringer på eller ved din bolig, f.eks. bygget et lille udhus, fået brændeovn eller lignende, har du pligt til at melde ændringen til BBR-myndigheden. I Greve Kommune skal du benytte Ret BBR, hvis du har rettelser til de oplysninger der står benævnt på din BBR-meddelelse. Du kan gå til Ret BBR

Skal du købe ny ejendom?

Så er GIS-systemet her på hjemmesiden noget for dig!

GIS-systemet giver mulighed for at se på kort og hente oplysninger om ejendomme i Greve Kommune.

I systemet er der er link til blandt andet vedtagne lokalplaner, byplanvedtægter, grundkort, matrikelkort og forskellige institutioners hjemmesider.

Du har mulighed for at zoome ind på både luftfoto og kort og studere ejendommens beliggenhed i detaljer. Du kan samtidig se, hvor langt der er til skov og strand med videre.

Det vil sige data fra BBR, PlansystemDK og Matrikelregistreret, det er for eksempel oplysning om areal, vand, afløb, detail oplysninger omkring konstruktion, varme og opførelsesår for alle ejendommens bygninger.

Skal du sælge fast ejendom?

Er du privat der skal sælge fast ejendom, skal du bestille ejendomsdatarapport (afløser for det grønne ejendomsoplysningsskema) på