晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Banner_Strandcentret

Velkommen til Strandcentret Plejecenter og bofællesskab i Grønlykkeparken

Tæt ved både indkøbsmuligheder, offentlig transport og naturoplevelser ligger Strandcentret Plejecenter. Her gør vi os meget umage for at tilbyde vores beboere masser af omsorg, samt en ordentlig og værdig pleje.

Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske og bestræber os på at give alle vores beboere en god og tryg hverdag, sjove aktiviteter og oplevelser alt efter hvad den enkelte har lyst og energi til at deltage i.

Vi arbejder efter metoden Personcentreret Omsorg og har derved fokus på hvad der skal til, for at den enkelte beboer trives. Det er vigtigt for os, at give den enkelte følelsen af, at livet fortsat kan blomstre, trods fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser. Beboerens personlighed som menneske inddrages som en naturlig ting som en del af vores kerneopgave.

Medarbejderne er dygtige, engagerede og har blik for den enkelte beboers trivsel. I fællesskab gør vi en stor indsats hver dag for at give vores beboere de bedste forudsætninger for at være så aktive og selvstændige, som det nu er muligt. Vi samarbejder med frivillige, som brænder for at give vores beboere gode oplevelser.

Aktiviteterne er forskellige og kan være alt fra den fælles morgenmad i caféen, deltagelse i læseklubben eller længere eller kortere ture ud af huset. Uanset om man har mod på at tage på større udflugter, eller om man har det bedre med en stille stund i dagligstuen eller en rolig gåtur i haven, er der plads til det.

På siderne om Strandcentret (se menuen i højre eller venstre side) er det muligt at læse mere om vores boliger, faciliteter og aktiviteter.

Med venlig hilsen

Connie Vejlø

Plejecenterleder, Strandcentret

 

 

På Strandcentret vil vi gerne være kendt for alle vores aktiviteter.

Både i form af de små aktiviteter vi laver i dagligdagen som f.eks. siddedans/stolegymnastik og stjernestunder med fælles sang, manicure eller gåture, samt de store aktiviteter som f.eks. Idrætsdag og sommerudflugt.

I sagens natur er det vanskeligere for beboerne at deltage i aktiviteter end for centergæster. Men de dygtige og engagerede medarbejdere gør meget ud af at aktiviteterne også er målrettet beboerne, hvis aktivitetsniveau ikke er på omgangshøjde med de friske borgere.

Sidste skud på stammen er CYKELVENNERNE. Det er personer fra Ældresagen, som kommer to gange ugentlig og kører tur på duocyklerne med beboerne. Dette til stor glæde for både chauffør og ”medchauffør”.

Der afholdes Idrætsdag på centret hvor både daghjemsgæster og beboere er deltagere – brug af rollator og kørestole er ingen hindring. Efter fælles opvarmning styrer alle udenfor og der er konkurrencer i f.eks. dåsekast, basketball, boldkast og faldskærm. Naturligvis slutter dagen med overrækkelse af medaljer til vinderne.

Flere gange ugentligt er der stolegymnastik og siddedans hvor alle – uanset evt. handicap - kan deltage.

Husets pianist besøger også de afdelinger der kan rumme, at synge med på nogle hyggelige fællessange.

For de mere ”bevægelige” er der stavgang og linedans.

Gymnastik for mobile seniorer er også en mulighed.

I sommerperioden spilles petanque - som også kan gøres siddende.

Træningskøkkenet bruges flittigt af daghjemsgæster til madlavning og bagning til fredagshygge. På vores hold ”Madkunst for mænd” er der ventetid, da det er yderst populært.

Dette er blot et lille pluk i vores aktiviteter. Vi kan også tilbyde alle de kreative ting som, knipling, syning, strik, silkemaling, keramik, pergamano og meget, meget andet ikke nævnt.

På Strandcentret Plejecenter er vi kendt for vores mange fester. Ud over sommerfest, nytårsfest, jule- og påskefrokost, har vi desuden musikkens dag med flere forskellige bands i forskellige musikgenre. Vi holder kærlighedens dag, hvor de beboere der har lyst, har mulighed for at nyde en hyggelig stund med en de holder meget af, og blive opvartet af plejecentrets personale og ledelse.

Alle aktiviteter er beskrevet i vores månedsblad ”Strandnyt” som altid er at finde i receptionen.

 

 

Strandcentret består af 91 boliger. Her kan du læse om, hvordan de er fordelt.

Boliger på Strandcentret og i Grønlykkeparken er selvstændige boliger, som administreres henholdsvis KAB og af Greve Boligselskab. Der er tilknyttet uddannet personale, som varetager personlig og praktiske bistand i døgnets 24 timer.

På både Strandcentret og i Grønlykkeparken er der tilhørende fælles terrasser.

Der er 36 boliger i Vibe/Lærkehuset, som hver er på ca. 49 m2 og et fællesareal.

Alle boligerne har 2 rum med gode køkkenfaciliteter med 4 kogeplader, ovn og emhætte, køleskab og en mindre fryser. Desuden er der store badeværelser.

Derudover er der 2 boliger på ca. 24 m2, som i lighed med de i øvrige boliger i Vibe/Lærkehuset har store badeværelser. Disse boliger har mindre køkkenfaciliteter med kun 2 kogeplader med emhætte.

Den fælles daglig/spisestue er i stueetagen tæt på Vibe/Lærkehuset, hvor beboerne har mulighed for at nyde morgen-, middags- og aftensmaden fælles med de øvrige beboere. Ved boligerne er der desuden lavet små opholdssteder, hvor kaffen kan nydes i selskab med andre beboere.

Alle boliger i stueplan har en mindre have og alle boliger på 1. og 2. sal har altan.

Her findes 24 boliger på ca. 39 m2 og et fællesareal. Boligerne har 2 rum med mindre køkkenfaciliteter samt stort badeværelse. I alle boliger findes køleskab og en mindre fryser.

På hver etage er en hyggelig dagligstue med fælles fjernsyn. På 1. og 2. sal har alle beboere mulighed for at nyde måltiderne som køkkenet levere i fællesrummet.

Der er til boligerne i stueplan en lille have, og boligerne på 1. og 2. sal har fransk altan, samt en fælles have som flittigt benyttes når vejret tillader.

Der er 17 boliger på hver ca. 24 m2 og et fællesareal.

Hver bolig har et stort badeværelse, og der er mindre køkkenfaciliteter i de enkelte boliger.

På fællesarealet er der et godt køkken, hvor maden varmes og anrettes. Selvom der ikke laves mad fra bunden, er fællesskabet omkring måltiderne vigtigt, og de store fællesarealer bruges som spisestue, hvor alle spiser sammen.

Boligerne er fordelt på 1. og 2. sal og målrettet borgere med særlige behov.

Der er 12 boliger fordelt på to etager. Boligen er på hver ca. 30 m2 og der er tilhørende fællesareal på begge etager.

Hver bolig har et stort badeværelse, og der er mindre køkkenfaciliteter i de enkelte boliger.

På fællesarealet er der et godt køkken, hvor maden tilberedes, og her er fællesskabet omkring måltiderne vigtigt i fællesarealets spisestue og der er mulighed for at se tv ligeledes i fællesskab med andre.

 

Strandcentret har et produktionskøkken, hvor der både laves mad til alle beboerne og dagcentergæster, der kommer og spiser hver dag.

Der produceres cirka 120 portioner varm mad dagligt. Der udover serverer køkkenet smørrebrød, salatbar, lune retter, forretter, desserter og kager.

Som beboer på Strandcentret er der mulighed for at købe "døgnkost" fra køkkenet, hvilket vil sige, at beboeren får alle måltider inklusiv drikkevarer og mellemmåltider fra køkkenet til en pris, der er fastsat ifølge Greve Kommunes takstbladet.

Der er også mulighed for at tilkøbe enkelte måltider og få handlet ind til resten af døgnet, enten med pårørendes hjælp eller ved indkøbsordningen.

Alle pensionister og efterlønsmodtagere i Greve kommune kan dagligt spise deres mad i caféen eller købe mad som man kan tage med hjem.

Ved højtiderne afholdes jule- og påskefrokost og kartoffeldagen. Kartoffeldagen afholdes 15. juni hvert år med stegt flæsk og "en lille en" til halsen.

Andre mærkedage f.eks. husets fødselsdag fejres ligeledes.

Hvis beboerne ønsker at fejre fødselsdag eller lignende kan de låne lokaler på centret. Mod betaling kan køkkenet levere mad og drikkevarer til festen.

Velkommen til Strandcentrets dagcenter.

Dagcentret er åbent dagligt alle hverdage fra kl. 9.00 til 16.00 for alle pensionister og efterlønsmodtagere i Greve kommune.

Der er dagligt mange hold, der arbejder med alle former for håndarbejde og husflid. Der kniples de fineste små ting og laves flotte fuglehuse.

Der fremstilles blomsterdekorationer, silketryk og males på forklæder.

Næsten alt kan lade sig gøre, hvis man blot siger, hvad man har lyst til.

Motionstilbuddet er også stort. Der dyrkes siddedans, siddegymnastik, stavgang, linedans, der spilles petanque. Hvert år afholder Strandcentret sin egen idrætsdag på centret. Hvert år kan Strandcentret stille flere hold til den årlige idrætsdag for hele Greve kommunes Hjemmepleje.

Vi arrangerer busture i Strandcentrets egen bus, og hvert år drager vi alle ud på udflugt ”ud i det blå” i store busser.

På Strandcentret er der mulighed for at besøge fodterapeut, frisør, omsorgstandplejen, hørekonsulenten samt låne lokaler

Klinik for fodterapi
Klinikken er beliggende på 1. sal og kan benyttes af alle.

Telefon 28 10 96 95

Åbningstider: Fodterapeuten Camilla er på Strandcentret alle ugens hverdage. Tid kan bestilles efter aftale. Åbningstider fremgår af opslag på døren.
Tilskudsmuligheder: Den Offentlige Sygesikring Sygeforsikring "DANMARK". 

Frisørsalon

Frisøren er beliggende på 1. sal og kan benyttes af alle

Telefon: 26 25 94 41

ÅBNINGSTIDER: Frisøren Rie er på Strandcentret tirsdag - fredag. Priser m.m. henvises der til frisøren.

Omsorgstandplejen
Tandplejens lokale er beliggende på 1. sal. Man skal være visiteret til behandling af Greve Kommune for at kunne benytte omsorgstandplejen.


Tandplejen er til stede torsdag kl. 9.00 til 13.00

Læs mere på Omsorgstandplejens hjemmeside

Strandcentrets Støtteforening

Støtteforeningens formål er at motivere efterlønnere og pensionister til deltagelse i fælles aktiviteter, og at indgå i sociale netværk, så vi sammen kan skabe livsglæde for flere.

Støtteforeningen består af en frivillig valgt bestyrelse. Greve Kommune har ingen andel i foreningens arbejde