晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Kære alle beboere, brugere og pårørende af Kompetencecenter for Demens Nældebjerg Plejecenter og Dahliahuset

Som plejecenterleder ønsker jeg, at ledelsen er synlig. Derfor træffes jeg i cafeen første onsdag i måneden fra kl. 17.00 til 18.00 for at møde pårørende, beboere og brugere.
Velkommen til Kompetencecenter for Demens Nældebjerg Plejecenter og Dahliahuset.

Venlig hilsen Marianne Mouritsen Jensen
Plejecenterleder på Kompetencecenter for Demens Nældebjerg Plejecenter og Dahliahuset

Kompetencecenter for Demens Nældebjerg Plejecenter er inddelt i tre afdelinger A-huset, B-Huset og Nældebo/Hyggekrogen og en yderligere afdeling, Dahliahuset - som er beliggende på anden matrikel i kommunen.

Nældebjerg Plejecenter er centralt placeret i Kommunen. Der er kort afstand til Greve Station, indkøbscenter og rådhuset.
Når du træder ind af døren på Nældebjerg Plejecenter fornemmer du straks, at stedet summer af liv og energi. Vi vægter at give vores beboere en oplevelsesrig hverdag, hvor vi tænker i muligheder frem for begrænsninger.
Der tilbydes aktiv genoptræning, omsorgsfuld pleje og inspirerende aktiviteter. Du kan deltage i alt lige fra banko og kortspil til håndarbejde og keramik. Hver fredag hygges der ligeledes i cafeen med musik, bar og dans. Beboere og pårørende kan desuden nyde godt af plejecentrets hyggelige have og dejlige cafemiljø.

Dahliahuset ligger i naturskønne omgivelser i Greve landsby i en pragtfuld have i tilknytning til Rehabiliteringscentret Hedebo.

Der er i alt otte 1-rums boliger, hvor der til hver enkelt bolig hører en lille have. Ligeledes er der en stor fælles terrasse, som bliver benyttet meget om sommeren. På Rehabiliteringscentret Hedebo er der et caféområde, som kan også benyttes af borgere og pårørende fra Dahliahuset.


Kontaktinformation

A-huset Bolig 1-33. Rådhusholmen 8, Greve
Gruppeleder: Tanja Petersen
Telefon: 23 31 83 28
Mail:

tape@zjsihe.com

 

B-huset Bolig 50-73, Rådhusholmen 8, Greve
Dahlia-huset Degnestræde 1, 2670 Greve
Gruppeleder: Tatjana Frimurer
Telefon: 23 36 29 13
Mail: tat@zjsihe.com

 

Nældebo Bolig 38-49, Rådhusholmen 8, Greve
Gruppeleder: Ida Rongsted
Telefon: 23 38 67 69
Mail:

idron@zjsihe.com

   

Daghjem
"Hyggekrogen"
Klub Aktiv

Rådhusholmen 8, 2670 Greve

Gruppeleder Ida Rongsted
Telefon: 23 38 67 69
Mail:

idron@zjsihe.com