晚上睡不着推荐个网站1080P完整版,抖阴在线

Velkommen til Lokalcentret Møllehøj.

Møllehøj er beliggende i Karlslunde Landsby, og er et af Greve Kommunes fire plejecentre.

Lokalcentret Møllehøj er opført i 1976. Der blev i 1995 bygget til og i perioden 2002 - 2004 er centret blevet ombygget og gennemrenoveret, så det i dag fremstår som et moderne center med mange facilliter for pensionister.

I 2016 blev ældreboligerne skilt fra, så bebyggelsen i dag består af en centerdel samt 53 plejeboliger i leve-bo-miljøer.

Leve-bo-miljøerne er enheder med 6-12 boliger. Der er en lille have til hver bolig. Hvert leve-bo-miljø har fælles opholds- og spisestue. Derudover er der grønne arealer rundt om bebyggelsen.

Boligerne ejes og udlejes af Greve Boligselskab. Greve Boligselskab kan kontaktes på telefon 43 60 07 00. Greve Kommune visiterer til boligerne. Henvendelse kan ske på 43 97 97 97.

Lokalcentret Møllehøj ligger i idylliske omgivelser i Karlslunde landsby. Der er busforbindelse lige uden for hovedindgangen, så man nemt kan komme til S-togsstationen eller Waves indkøbscenter.

Møllehøj er og skal være et godt sted at leve, bo og arbejde. Vi tror på livsglæde, hvorfor livslyst, humor og venskab er en del af livet på Møllehøj. Vi tror på værdighed og selvbestemmelse, og tager altid udgangspunkt i den enkeltes værdier og behov. Vi arbejder empatisk, respektfuldt, fleksibelt, lyttende, nærværende og professionelt. På Møllehøj skaber vi mulighed for at være aktiv, og der er også plads til fred og ro.
På Møllehøj ønsker vi, at borgeren har en oplevelse af at være i eget hjem, omgivet af mennesker der gerne vil hjælpe, når man har brug for det. Vi tilbyder beboerne professionel pleje og rehabilitering, og giver omsorg og tryghed.
Vi ønsker, at alle borgere får det bedste ud af livet, med de muligheder der er, og at de kan være længst muligt i eget liv. Fælles for dem alle er at de har behov for omfattende rehabilitering, pleje og støtte. Vi arbejder hver eneste dag med vores kerneopgave, der bygger på fundamentet af Greve Kommunes værdier:

Sammen skaber vi en hverdag, hvor borgerne tager ansvar og deltager aktivt for at opnå det bedste liv. Sundhed & Pleje bidrager effektivt med faglighed af høj kvalitet for at understøtte udvikling og sammenhæng.

Vi er borgere, pårørende, politikere, frivillige og Sundhed & Pleje.

Læs mere om dagligdagen under boliger og daghjem.

I centerdelen er der daghjem, café, kiosk, frisør og fodpleje.

Venlig hilsen

Personalet på Lokalcentret på Møllehøj

P1000509